Suomalaista nahkakäsityötä


 

Myyntipaikat

Helsingin Kauppatori

Kauppatori Helsingin keskustassa on ollut pääasiallisin myyntipaikkamme jo noin 15 vuoden ajan. Kauppatori on vilkas ja perinteinen kauppapaikka, josta käytiin ennen hakemassa jokapäiväiset elintarvikkeet. Nykyään tori on suuntautunut enimmäkseen käsitöiden ja matkamuistojen johtavaksi kauppapaikaksi Helsingissä mutta kesäaikana saa torilta edelleenkin tuoreimmat vihannekset ja marjat. Tori on myös tunnettu kalateltoistaan. Torin välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös Helsingin Vanha kauppahalli, jonka tunnelmallisessa ilmapiirissä voi tehdä pääasiassa elintarvikeostoksia tai istahtaa vaikka kahville.

Kauppatorilta löydät meidät toukokuun alusta lokakuun alkupuolelle eli Silakkamarkkinoiden loppuun asti lähes päivittäin. Ulkomyynnissä on aina otettava huomioon säävaraus ja joskus on jäätävä pois torilta tuotteitten valmistuksen vuoksi. Jos olet tulossa ostoksille, on aina hyvä varmistaa paikallaolomme vaikka soittamalla.

 

Kuulumme Kauppatorin Käsityöläiset ry:een

 

 

lisää kuvia ->

Joulumarkkinat

Joulun alla olemme aina jossain myymässä erittäin hyvin lahjaksi sopivia tuotteitamme. Useimmiten myyntipaikkamme joulun alla on ollut Helsingin Senaatintorilla järjestettävät kaksi viikkoa kestävät Tuomaan Markkinat. Aina ei voi kuitenkaan olla varma myyntipaikasta, sillä markkinoille on enemmän tulijoita kuin on myyntipaikkoja. Tiedotamme kuitenkin hyvissä ajoin näillä sivuilla, mistä meidät joulukuussa löytää.

Tuomaan Markkinat 2007

 

lisää kuvia ->

 

 

 

IP osoitteesi: 88.115.104.248
Copyright © 2008 Nahkapaja Mammakko Leather Goods. Powered by Zen Cart